Imádjuk a kék sajt intenzív ízét, amiből egy kevéske elég, hogy feldobja az ételt.
Hozzávalók:
1 kis fej hagyma
Olívaolaj
Só, bazsalikom, kakukkfű vagy Provance fűszerkeverék
4dl pardicsomlé
1dl tejszín
8dkg kék sajt
30dkg spagetti
A hagymát kevés olajon megfonnyasztottam majd hozzákevertem a lisztet. Világos zsemleszínűre pirítottam majd felöntöttem paradicsomlével. Fűszereztem, hozzáadtam a felkockázott sajt felét és a tejszínt, együtt összerottyantottam.
A spagettit forrásban lévő sós, vízben kifőztem.
A kifőtt tésztát a paradicsommártással és a maradék sajtkockákkal tálaltam.
Jééé. havat látok :) Fincsi lehetett ez a spagi :)
VálaszTörlésHi-hi, nagyon jó volt! A hó szerencsére nem maradt, de a recept igen! :-D
Törlés